Βιογραφικο

img_02771Ο Πέτρος Νταΐδης δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών από το 1977.

Το 1990 ιδρύει την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ε.Π.Ε. , εταιρεία Λογιστών, Φοροτεχνικών και Συμβούλων Επιχειρήσεων με αδιάλειπτη και συνεπή δραστηριοποίηση στην εγχώρια και Ευρωπαϊκή αγορά.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9001 το έτος 2005 για την ποιότητα των παρεχόμενων απ’ αυτήν υπηρεσιών.

Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Ποιότητας, η εταιρία μας αποδεικνύει πως είναι σε θέση να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, μέσω της τεκμηρίωσης τόσο της οργανωτικής της δομής, όσο και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού. Επιπρόσθετα, η επιθεώρηση επιβεβαίωσε την δέσμευση της εταιρίας στη διαρκή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, μέσα από έναν δομημένο και ελεγχόμενο τρόπο εταιρικής λειτουργίας.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει συνεργασία με την εταιρεία λογιστών και ορκωτών ελεγκτών BAKER TILLY KLITOU & Partners στην Κύπρο, με επίσημα διαπιστευμένα γραφεία στη Ρουμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία και Ελλάδα.

Ήδη η εταιρεία μας από το 2016 μετετράπει σε Α.Ε. αναπτύσσοντας περαιτέρω τις δραστηριότητες της.

Μέσα από τη χρησιμοποίηση των πλέον άρτιων και πάντοτε άμεσα ενημερωμένων για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της λογιστικής επιστήμης μεθόδων, στοχεύουμε στην ολόπλευρη κάλυψη του πελατολογίου μας απέναντι σε κάθε είδους απαιτήσεις και εξελίξεις της σύγχρονης νομοθετικής και επιχειρηματικής πραγματικότητας.

Στελεχωμένη από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο επαγγελματίες και σε συνεργασία με διεθνείς, διαπιστευμένους οίκους του εξωτερικού, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφόρηση και τεχνικές οι οποίες ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμες μόνο σε μικρό αριθμό επιχειρήσεων.

Παρέχοντας την υψηλότερη δυνατή αναλογία κόστους προς ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, έχουμε εξασφαλίσει επί σειρά ετών τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των συνεργαζόμενων με εμάς, γεγονός που μεταφράζεται τόσο σε σταθερές εμπορικές σχέσεις, όσο και σε ανεπιφύλακτες συστάσεις προς τρίτους για την αξιοπιστία και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του έργου μας.

  • Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
  • Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οικονομολόγων-Φοροτεχνικών.
  • Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 112574008000/28-9-2012

ISO_Daidis

χρειάζεστε συμβουλές;

Καλέστε μας για ραντεβού στα γραφεία μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9001 το έτος 2005 για την ποιότητα των παρεχόμενων απ’ αυτήν υπηρεσιών.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;