Μήνυμα από τον Διευθυντή

Φίλοι μου,

Σήμερα, μέρα με την μέρα γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό, ότι η εποχή του εύκολου επιχειρηματικού κέρδους, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Όλες οι επιχειρήσεις, που έχουν απομείνει, αλλά και κάθε μία χωριστά, θα κριθούν από την ικανότητα λήψης αποφάσεων. Αυτό για να γίνει θα πρέπει οι διευθύνοντες να εξασφαλίσουν την φερεγγυότητα και κερδοφορία τους. Πως επιτυγχάνεται αυτό; με την ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Με αυτή ο επιχειρηματίας θα καθορίσει την πιστοδοτική και πιστοληπτική ικανότητα της επιχείρησης, τις τιμές των προϊόντων, την αύξηση ή μείωση της παραγωγής, την μείωση κόστους στις παρεχόμενες υπηρεσίες, την επένδυση σε νέο εξοπλισμό και άλλες πολλές παραμέτρους, οι οποίοι θα καθορίσουν την βιωσιμότητα και ευμάρεια της κάθε οντότητας μικρής ή μεγάλης.

Στην χώρα μας, αλλά και σε όλα τα αναπτυγμένα κράτη, η συνεργασία με εξωτερικό οικονομικό – φορολογικό – νομικό σύμβουλο είναι αναγκαία λόγω της πληθώρας νόμων και εγκυκλίων αλλά και της συχνότητας αλλαγών τους.

Η καθημερινή ενασχόληση του εξωτερικού συμβούλου με διαφορετικά θέματα και διαφορετικό αντικείμενο έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση γνώσεων, πληροφοριών κ.α. απαραίτητων για κάθε επιχείρηση.

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων Α.Ε., είναι ανεξάρτητη εταιρεία παροχής οικονομικών – φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, μετά από 40 και πλέον χρόνια, είναι σε θέση να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο αποδοτικότητας, αλλά και εμπιστευτικότητας σε όλες τις δραστηριότητες της κάθε επιχείρησης.

Η εταιρεία αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς της λογιστικής, των οικονομικών και της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Η φιλοσοφία μας στοχεύει στην κατανόηση, την αξιολόγηση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης τους.

Ευελπιστούμε να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να βοηθήσουμε τον κάθε επιχειρηματία αλλά και τον εν δυνάμει νέο, να ανταποκριθεί στις δύσκολες επιταγές των καιρών.

 

Μετά τιμής

Πέτρος Χ. Νταϊδης

Φοροτεχνικός

χρειάζεστε συμβουλές;

Καλέστε μας για ραντεβού στα γραφεία μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9001 το έτος 2005 για την ποιότητα των παρεχόμενων απ’ αυτήν υπηρεσιών.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;