Υποστήριξη Τραπεζικών Δανείων – Επιχειρήσεις

1. Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία μας

Ένα επιχειρηματικό δάνειο μπορεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Αν όμως επιλέξετε να απευθυνθείτε απευθείας σε ένα υποκατάστημα τράπεζας για να αποκτήσετε την απαραίτητη χρηματοδότηση ώστε να υλοποιήσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, το πιο πιθανό είναι να χάσετε πολύ χρόνο και η αίτησή σας να μη φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Α.Ε. αναλαμβάνουμε την πλήρη εποπτεία της αίτησής σας για εισαγωγή στο Τραπεζικό Ίδρυμα ενδιαφέροντος, με σκοπό τη χορήγηση επιχειρηματικού δανείου.

Η υπηρεσία μας απευθύνεται σε νομικά πρόσωπα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πρόσθετο κεφάλαιο για την ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησής τους ή σε νομικά πρόσωπα που επιθυμούν να αποκτήσουν στήριξη στο νέο επιχειρηματικό τους ξεκίνημα. Το ποσό δανεισμού θα πρέπει να ξεπερνά τα 30.000€.

 

2. Τι προσφέρουμε

Η πολυετής εμπειρία μας και η γνώση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος μας καθιστά κατάλληλους ώστε να πραγματώσουμε τη διαδικασία δανειοδότησης της επιχείρησής σας, ελαχιστοποιώντας το χρόνο υλοποίησης του αιτήματος.

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Αξιολόγηση οικονομικής κατάστασης για δυνατότητα δανεισμού.
  • Κατεύθυνση και καθοδήγηση ως προς τις σωστές ενέργειες.
  • Εισαγωγή στο Τραπεζικό Ίδρυμα που σας ενδιαφέρει.
  • Αποστολή απαραίτητων στοιχείων στην Τράπεζα.
  • Παρακολούθηση και ενημέρωση πορείας εξέλιξης αιτήματος σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.
  • Εποπτεία έγκρισης και υλοποίησης αιτήματος.


Το κόστος για τον έλεγχο και την αξιολόγηση των δικαιολογητικών είναι:
– 200€ πλέον ΦΠΑ 24%, για Απλογραφικά Βιβλία (Β’ κατηγορίας)
– 300€ πλέον ΦΠΑ 24%, για Βιβλία Γ’ κατηγορίας

 

3. Τι θα πετύχουμε

Με την εγγύηση ποιότητας των υπηρεσιών μας φροντίζουμε να επωμιστούμε πλήρως την αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης, την υποβολή των δικαιολογητικών και την παρακολούθηση και την υλοποίηση της αίτησής σας.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα και απλοποιεί τη διαδικασία για τη λήψη δανείου ώστε να προσπεράσετε γραφειοκρατικά κωλύματα και να αξιοποιήστε τη χρήση χρηματοδοτικών προϊόντων για να πετύχετε τα επενδυτικά και επιχειρηματικά σας σχέδια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε τη διεκπεραίωση του αιτήματός σας για δανεισμό και δώστε μια ανάσα ανακούφισης στην επιχείρησή σας.

Υπεύθυνος υπηρεσίας

Αρκουζής Ανδρέας, Σύμβουλος Τραπεζικής Υποστήριξης και Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.

Καλεστε μας σημερα και ενημερωθειτε για την υπηρεσια